Har du fått en faktura från oss och har frågor?

Här hittar du alla svar på dina frågor

KLICKA HÄR

Varför vi?

Låt oss vara lite kaxiga. Vi är proffs på det vi gör. Ovh det tycker vi att du också ska göra. Välj oss som din faktureringspartner.
Det lönar sig.

Fokus på din verksamhet

Varje företag bör koncentrera sin kraft och sina resurser på det de är bäst på - den egna verksamheten.
Den tid som går åt till fakturering, påminnelser, bokföring av betalningar och annan verksamhet som inte är vad företaget egentligen sysslar med, är bortslösad tid och bör istället läggas på den egna primära verksamheten.

Genom att låta en specialist utföra det som måste göras, men som inte ingår i den egna verksamheten, får man större effektivitet och därmed lägre pris. Detta är definitivt kostnadseffektivt!

KASSINA hjälper er genom att ta hand om redovisning, fakturering, kreditupplysning, krav, inkasso, indrivning samt vid behov alla kontakter med Kronofogden. Vi hjälper er att frigöra resurser och skapar därmed mer tid för er att lägga på er egen verksamhet.


Låt oss skala bort det tråkiga i verksamheten!
Vår affärsidé innebär att vi vill ge alla företag möjlighet att utnyttja sina resurser och sin kompetens för det egna behovet och inte behöva lägga kraft, tid och onödigt mycket pengar på verksamhet som egentligen inte ingår i den egna affärsidén.

Nöjd kund

Kassina har skött vår fakturering exemplariskt, vi hade varit dåliga på det för ingen av oss gillar administration.

Marcus Andersson Netfronting Media Group

Hade vi förstått tidigare vilken hjälp Kassinas tjänster är, hade vi outsourcat faktureringen långt tidigare..

Marika Larsson
Heartbox Communications