Har du fått en faktura från oss och har frågor?

Här hittar du alla svar på dina frågor

KLICKA HÄR

När kunden inte betalar

Det händer alla företag, att man måste vänta in betalningar från kunder som antingen inte kan eller inte vill betala. Kassina som din inkassopartner har du mycket större möjligheter att få betalt. Det är vi säkra på efter år av erfarenhet och vårt unika sätt att ha kontakt med våra klienter. Anlinta oss!01.
Lyckade ärenden

Kassina har utarbetat rutiner för att maximera antalet lyckade inkassoärenden, dvs. ärenden som inte går till Kronofogden.

04.
Kort handläggning

Kassina har en framgångsrik inkassoverksamhet. Vi har infört ett antal åtgärder som avsevärt ökar viljan att betala, vilket även innebär markant kortare handläggningstider.

02.
Högre betalningsvilja

Vi använder till skillnad från andra personlig kontakt med den betalningsskyldige via telefon. Detta ger en nära kontakt och ökar i hög grad viljan att betala.

05.
Personlig dialog

I dialog med den betalningsskyldige är tydlighet vårt ledord. Vår erfarenhet visar att personlig dialog och information via telefon väsentligt ökar viljan till en uppgörelse.

03.
Allt-i-ett lösning

Om du anlitar oss som factoring partner behöver du inte ha koll på någotnting då vi skickar ärenden avdelningar emellan och du kasserar in.

06.
Kontakt med Fogden

Vi sköter all kontakt med Kronofogden också. Vi har fast lane och ärenden tas hand om snabbt. Betalningarna ska in. Punkt.Författningsenliga kostnader

Skriftlig betalningspåminnelse via brev 60 kr
Skriftlig betalningspåminnelse via e-post 30 kr
Inkassokoavgift 180 kr
Ansökan om inrikes betalningsföreläggande 300 kr
AAnsökan om europeisk betalningsföreläggande 350 kr
AAnsökan om internationell betalningsföreläggande 650 kr
Stämpelavgift hos Kronofogden 300 kr